top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /workshopová tour vol.2/

Február som mal workshopovo naozaj nabitý. Po úspešnom projekte v spolupráci s Kinom Úsmev v Košiciach, ma čakal druhý workshop v Záhrada CNK. Doobeda so žiakmi SPŠ J. Murgaša. Bola to príjemne tovrivá skupinka. Tému workshopu som zvolil tak, aby som nemusel veľa robiť a aby robili účastníci. Nakrúcali krátku scénku na tému "Prenasledovanie". Jedna skupina šla pracovať na zadaní, druha sa vybrala do galérie, kde nakrúcali reportáž. Takto jednoducho som sa zbavil práce a zodpovednosti :) Po dohodnutom čase sa vrátili a pokračovali sme v ukážke postprodukcie. Doobedie bolo vybavené. Podvečer ma čakal workshop pre verejnosť. Na moje prekvapenie, prišiel naozaj slušný počet ľudí. Ešte nie som "superstár" a nevypredávam obrovské sály, takže ma poteší aj jeden účastník. Ale Banská Bystrica nesklamala a ľudia prišli. A vďaka fotografke, mám aj skvelé fotky, na ktorých vidieť, že naozaj tam som a niečo ľuďom hovorím :)

Ako sa môžete presvedčiť, prišli nielen deti, ale aj mamičky so zošitmi, kde zapisovali všetko, čo som povedal. Cítil som sa, ako by mi na hodinu prišla školská inšpekcia :) Zdarne sme si vysvetlili, čo ako robiť a kto chcel, mohol si vyskúšať rôzne pomôcky, ktoré som so sebou zobral. Potiahli sme to spoločne takmer do ôsmej večer. Po celom dni som si dal espressko a spokojný som šiel spať :) Po krátkej pracovnej pauze ma čakal ešte jeden februárový workshop, v Trenčíne. Ale o tom nabudúce :)



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

20 views0 comments

Comments


bottom of page