top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /tričko od Dorky/


Moja drahá pred nejakým časom začala vymýšľať rôzne veci a jeden z projektov, na ktorom stále pracuje sú tričká, ktoré deti dokreslia. Vymyslia si ku kresbe, ktorá tam je svoj vlastný príbeh. Nuž a hneď na úvod mi Oli jedno také tričko nakreslil. Aby som si ho mohol brať na cesty vždy, keď pôjdem na dlhší čas z domu za prácou. Nosím ho na každej výrobe a už si naň všetci moji kolegovia tak zvykli, že keď ho nemám, pýtajú sa, prečo ho nemám a kde je? Nestíham ho ani prať :)

Dorotienka bola posledné dni trochu nešťastná, že nemám tričko aj od nej. A keďže momentálne kreslí takmer každá deň, jedno popoludnie si vyhradila na výrobu trička. Prehľadala povalu, aby našla vhodný vzor a pustila sa do práce. Našťastie máme obrovský stôl, ktorý sa za pár sekúnd môže premeniť na čokoľvek, čo potrebujeme. Pri kreslení Dorke pomohla moja drahá aj Oli a vzniklo nádherné tričko. A aby bolo jasné, že toto je od Dorky, aj mi ho pekne podpísala.

Už mám teda tričká dve. Budem ich môcť na výrobách striedať. A vždy takto budem spolu s mojou rodinou. Aj keď budem dlho a často preč!

PS: kto by si tiež také chcel nechať urobiť svojim deťom na www.miniartist.sk je niekoľko vzorov, z ktorých môžete vychádzať. Nevyzerá to momentálne na to, že by sa počasie malo pokaziť, ale keby náhodou, budete mať program pre deti :)

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

72 views0 comments
bottom of page