top of page
Writer's picturePeter Kovacik

kinedok v Bašte - marec


Milí moji priatelia i nepriatelia i všetci ostatní. Dnešným dňom sme odštartovali v našej i vašej Bašte program kinedok. Každý mesiac, minimálne raz, vám premietneme kvalitný dokument a ponúkneme i nejakú diskusiu k nemu. Čoskoro už v Bašte, tento krát sme opäť využili pohostinnosť nášho obľúbeného libressa. Odpremietali sme film FC ROMA. K dnešnému dátumu aj aktuálna téma. Veď futbal tu máme všetci radi. Niektorí počas premietania podiskutovali i o rôznych taktických rozostaveniach. Tak aj vzdelávací charakter sme naplnili.

I miestna televízia sa prišla na nás pozrieť, i rozhovor s nami zrobili, i obrášteky dajaké do reportáže. Tak si nás budete môcť pozrieť i v TV a možno i na internete. Neviem, ako to tu chodí :)

Teším sa na váš záujem a verím, že nás na kvalitné filmy bude chodiť čoraz viac. Lebo kopu toho, čo vám prinášame, neuvidíte ani v žiadnom multiplexe. Pukance zatiaľ nepodávame, vystačíme si s dobrým filmom:) Toš, čo viac k tomu dodať. Tešíme sa na vás opäť v apríli. Pravdepodobne opäť v libresse. A od mája už v našej i vašej Bašte. Vidimo se :)

42 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page